Hvitevareservice

Vi utfører service og reparerer de fleste merker av hvitevarer

Ved garanti/reklamasjonsoppdrag kan du i de fleste tilfeller registrere en sak direkte til oss. Noen produsenter kan vi ikke ta imot direkte, men saken må registreres via produsent av kunde. Samsung, Grundig, Beko og Blomberg er blant disse.

Vilkår for service:

Ved garanti/reklamasjonsoppdrag må du alltid fremvise kjøpskvittering som tekniker kan registrere inn i systemet.
Dersom tekniker avdekker at det ikke er feil, at en defekt skyldes brukerfeil eller ytre påvirkning vil ikke dette bli dekket av produsenten.
For å få dekket våre kostnader må vi derfor i disse tilfellene fakturere kunden direkte. Kunden blir opplyst om dette i sms som sendes ut ved mottak av hvert oppdrag.
Det samme gjelder avbestilling. Dersom kunde avbestiller oppdraget etter at vi har pådratt oss en kostnad ved for eksempel feilsøk eller delebestilling vil kunde bli fakturert.

 

Klargjøring av produkt for service:

Produktet må være klargjort for service når tekniker ankommer stedet.  Det vil si at tørketrommel må være løftet ned av vaskemaskin dersom disse stå oppå hverandre. Er produktet bygget inn så må det være tatt frem frem.
Eventuelle sokkellister må være tatt av.
Om koketoppen er limt til benkeplaten, så må denne være løsnet før vi kommer ut.

Bytte av produkt:
I enkelte tilfeller ønsker produsenten å bytte produktet for kunde fremfor å utføre en reparasjon. Dette er kun noe vi som serviceleverandør formidler mellom produsent og butikk. Vi har ikke mulighet til å ta en avgjørelse om det skal utføres ombytte eller ikke.

Generelle priser:

Grunnen til at prisoverslag blir belastet, er at man er nødt til å åpne apparatet, finne feilen, sjekke delepriser og kalkulere jobben. Dette tar selvfølgelig tid. Skal derimot apparatet repareres, vil prisoverslaget være en del av reparasjonskostnaden, og ikke komme i tillegg. Service ute på stedet belastes for 1 stk reise, uansett om vi kommer ut flere ganger enn det.

Forundersøkelse og prisoverslag

Verkstedservice NOK 400,-
Uteservice NOK 800,-
Transport: (Fastpris delt i soner.) Maxpris: NOK 313,-

*Priser er inkl mva